Wijnadvies

Je hebt een feestje en je wilt fris, bier en wijn schenken. Fris en bier is geen probleem, maar welke wijn neem je? Of je hebt een barbecue met overheerlijke Braziliaanse picanha, maar welke wijn is daar lekker bij? Of, welke wijn past perfect bij sushi? En is het leuk om een dessertwijn te schenken? Maar welke dan en bij wat voor dessert?

Je wilt een wijn cadeau geven aan een goede vriend of vriendin. Hij/zij is een echte wijnliefhebber, dus je wilt niet aankomen met een simpel wijntje uit de supermarkt. Waar ga je voor?

Voor alle vragen over wijn kun je terecht bij Michelle (r) van Nostra Casa del Buongusto, hier op de foto met de Braziliaanse wijnimporteur Waleska Schumacher.

Je moet naar een receptie en je wilt een leuk cadeau meenemen. Je denkt aan wijn, maar dat is ook weer zo simpel. Een karaf erbij misschien? Of een aerator? Is dat leuk? Maar dan moet je wel weer een wijn hebben waarbij je een aerator kunt gebruiken, zodanig dat hij écht het verschil maakt.

Je ziet een advertentie in de krant van een pakket wijnen voor een heel mooie prijs. Een proefpakket! Maar is het wat? Is het wat voor jou ook? En is het inderdaad een mooie prijs? Of zijn de wijnen van een slecht jaar en willen ze er gewoon vanaf?

Met al jouw vragen over wijn kun je terecht bij Nostra Casa del Buongusto. Michelle weet het antwoord, want ze kent jou én jouw smaak en ze kent heel, heel veel wijnen, druiven en jaargangen. En als ze het eens niet weet, zoekt ze het uit, want ze heeft een uitgebreid, internationaal netwerk van beroemde vinologen en wijnmakers die haar kunnen helpen. Altijd.

Dus heb je een vraag over wijn? Stel ‘m gerust! Michelle heeft het antwoord!