Wijncursus

Nostra Casa del Buongusto organiseert wijncursussen op maat. Wil je alles weten over de historie van wijn? Of wil je juist weten hoe wijn gemaakt wordt? Misschien ben je vooral geïnteresseerd in Franse wijnen, Zuid-Afrikaanse, of Chileense? Michelle schrijft cursussen op maat én zorgt er natuurlijk voor dat er ook wat te proeven valt! Natuurlijk komt daar een bijpassend hapje bij om de hoek kijken.

Het zijn geen cursussen waarbij je alleen maar luistert naar de docent. Bepaald niet! Bij Nostra Casa del Buongusto leer je niet alleen veel qua theorie, maar proef je in de praktijk ook wat er zojuist allemaal is verteld! Boter bij de vis noemen we dat!

Een cursus voor een groep? Voor een stel? Of individueel? Geef maar aan wat je wilt en Michelle zorgt voor een op maat gemaakte cursus. Bij Nostra Casa del Buongusto is een wijncursus een avondje uit!

Wil je je voorbereiden op een examen van de Stichting Dranken Examens en Normering (SDEN)? Ook daar kan Michelle je er uitstekend bij helpen. Ze weet wat er gevraagd wordt, letterlijk en figuurlijk!

De eerste les bij NCDB? Hoe houd je een glas vast? En de wijn walsen, hoe doe je dat?