Wijnreis

Als je benieuwd bent waar wijn vandaan komt en hoe wijn gemaakt wordt, dan kun je daar tijdens een cursus of een wijnproeverij van Nostra Casa del Buongusto veel over leren. Maar als je nou écht wilt weten hoe het allemaal gaat, dan krijg je natuurlijk het beste beeld als je naar een wijnmaker toe gaat! Ook dat kan bij Nostra Casa del Buongusto! Helemaal naar Frankrijk of Italië? Dat is natuurlijk het einde! Nostra Casa del Buongusto regelt zo’n reis van voor tot achteren.

Maar je hoeft natuurlijk niet altijd ver van huis! Michelle organiseert ook wijntrips in Nederland en België! Gewoon een gezellige dagtrip waarbij je in de wijngaarden kunt rondlopen, de wijnmaker persoonlijk vragen kunt stellen én natuurlijk de daar geproduceerde wijn proeven! Nederland en België kennen uitstekende wijnproducenten die heerlijke wijnen afleveren. Het is nog haast een publiek geheim, maar Michelle wil het graag voor jullie onthullen!

Zin in een gezellige, leerzame wijntrip? Vraag Michelle naar de mogelijkheden! In 2021 staat er een wijnreis op de planning naar… Brazilië! Of er nog plaatsen zijn? Vraag het haar!