Wijnproeverij

De wondere wijnwereld kent zoveel geheimen! Elke dag is Michelle met haar eigen ontdekkingsreis bezig. Er zijn zo ontzettend veel druivenrassen, zo enorm veel terroirs en nog veel meer wijnmakers! We kennen allemaal wel de cabernet sauvignon, de merlot, de malbec, syrah, sauvignon blanc, viognier en chardonnay, om er maar eens een paar te noemen. Die druivenrassen worden over de hele wereld verbouwd, maar leveren overal heel andere wijnen op, door het unieke terroir, maar ook door de specifieke bewerkingen van wijnmakers.

Om wijnen te leren kennen, moet je ze proeven. En dan is het ook leuk om het verhaal erachter te kennen. Dan gaat zo’n wijn nog meer leven. Achter elke fles wijn zit wel een verhaal. Soms een simpel verhaal, maar als je iets verder kijkt dan een gemiddelde wijn die je op elke straathoek kunt kopen, dan kan er ook een machtig mooi verhaal achter zitten.

Gezellig avondje met vriendinnen? Organiseer met Michelle een wijnproeverij!

Geen wijn is hetzelfde. Zelfs een druif is nooit zomaar een druif. Een streek nooit een streek, een bodem nooit een bodem. Daarom zijn wijnproeverijen zo ontzettend gaaf! Je leert wijnen proeven én je kunt ze vergelijken, natuurlijk onder de deskundige begeleiding van Michelle! Zij kan je alles over elke wijn vertellen én ze weet waarom jij een bepaalde wijn wel of niet lekker vindt! En… zij die haar goed kennen, weten wel: Michelle is van de inheemse wijnen, dus ze komt vaak met iets verrassends uit de hoek!

Een wijnproeverij is bovendien heel gezellig! Zeker als het gepaard gaat met een lekkere ‘bite’, ook daar zorgt ze voor! Met vriendinnen een gezellige avond én wat leren over wijn? Bel Michelle! Ze zorgt voor een topavond!

Een wijnproeverij op een evenement? Als teambuildingactiviteit? Of als afsluiting van een teamuitje? Nostra Casa del Buongusto regelt het!